Hem

<div class="wpv-grid grid-1-1 move-into-slider wpv-first-level first nfl jerseys shop unextended” style=”padding-top:0px;padding-bottom:0px” id=”wpv-column-93042b4f7c52c33732ba3d5e850fd15e” >

   ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 8.00 – 17.00

Våra produkter omfattas av läkemedelsverket och EUs direktiv om medicinska produkter, självklart är Baratas Replicas Ray Ban alla de material vi arbetar med NIOM och CE-märkta.

040-40 54 44

#tabs-1 .ui-tabs-nav,#tabs-1 .ui-tabs-nav li{background:#fff;}#tabs-1 .ui-tabs-nav li,#tabs-1 .ui-tabs-nav li a,#tabs-1 .ui-tabs-nav li [INFO] a .icon{color:#9cc7d6;}#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-active,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-selected,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-hover{background:#6b95a5;}#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-active,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-active a,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-active a .icon,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-selected,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-selected a,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-selected a .icon,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-hover,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-hover a,#tabs-1 .ui-tabs-nav .ui-state-hover a .icon{color:#fff;}#tabs-1 .ui-tabs-nav .inactive-block-title h1,#tabs-1 .ui-tabs-nav .inactive-block-title h2,#tabs-1 .ui-tabs-nav .inactive-block-title h3,#tabs-1 .ui-tabs-nav .inactive-block-title h4,#tabs-1 .ui-tabs-nav .inactive-block-title h5,#tabs-1 .ui-tabs-nav .inactive-block-title h6{color:#9cc7d6;}#tabs-1.horizontal .pane{background:#6b95a5;}#tabs-1.horizontal .pane,#tabs-1.horizontal .pane p,#tabs-1.horizontal .pane a,#tabs-1.horizontal .pane .column-title,#tabs-1.horizontal .pane .sep-text h2.regular-title-wrapper,#tabs-1.horizontal .pane .text-divider-double,#tabs-1.horizontal Fake Ray Bans .pane .sep-text .sep-text-line,#tabs-1.horizontal .pane .sep,#tabs-1.horizontal .pane .sep-2,#tabs-1.horizontal .pane .sep-3,#tabs-1.horizontal .pane td,#tabs-1.horizontal .pane th,#tabs-1.horizontal .pane caption{color:#fff;}

CAD/CAM Teknik

  • Vi tar emot digital avtryck från dem flesta skanner.
  • Vi tillverkar och designar olika, specialutformade och teknisk komplicerade lösningar
  • Vi framställer individuella implantat distanser och bro konstruktioner
  • Vi har eget fräscenter.

Logistik

Inom vårt närområde (Sydvästra Skåne samt Köpenhamn, huvudstadsregionen, Oslo) har vi egna bilar för upphämtning/lämning av produkter på klinikerna. Vi har även möjlighet att anlita någon av våra speditörer till för att underlätta för er som kund över hela världen.

Garanti

Då vi har stark tilltro till våra produkter erbjuder vi alltid 7 års garanti och ser ständigt över våra kvalitetsrutiner.
Klicka här för att läsa mer

Service

Svedala Dentalteknik är ett servicevänligt laboratorium med hög precision och effektivitet. En förutsättning för ett bra samarbete är enligt oss god kontakt med tandläkaren då vi rådgör med varandra för att uppnå bästa möjliga resultat och undvika omgörningar.

Senaste nytt

<div class="loop-wrapper Baratas Ray Ban clearfix news row masonry ” data-columns=”4″>

Worthless (2017) Director : Rob Hawk. Writer cheap ray ban sungalsses : Rob Hawk, Chris Cardillo Sr.. Release :…

T2 Trainspotting (2017) Director : Danny Boyle. Producer : Bernard Bellew, Danny Boyle, Christian Colson,…

Major Grom (2017) HD Director : Vladimir cheap nfl jerseys Besedin. Writer : Vladimir Besedin….

2004-2015 © Copyright - Svedala Dentalteknik AB