Välkommen till vår nya hemsida!

Våra kunder vet att Svedala Dentalteknik är under ständig utveckling för att fastställa vår position på marknaden. En av utvecklingsprocesserna har varit att förbättra och utöka vår närvaro på internet.

Med vår nya hemsida ges möjligheten till våra kunder att på en enkelt sätt kunna sköta ordern direkt över nätet. Detta har varit en efterfrågad tjänst så vi är förväntansfulla och hoppas att vi kan få så mycket feedback som möjligt på systemet.

Sjävklart är både fortfarande nya och gamla kunder välkomna till att använda vårt telefonnummer om ni inte känner er manade till vår onlinebaserade system.

Svedala Dentalteknik siktar på den nordiska marknaden. Därför är det även naturligt att vår hemsida nu finns på danska, norska, svenska och engelska. Informationen kommer vara densamma på sidorna och självklart kommer vi uppdatera de olika sidorna parallelt.

Det verkar finns oändliga möjligheter med digitala avtryck både gällande tids och ekonomiska besparingar. På 25 sekunder har ni möjlighet att ta ett avtryck från patienten och två sekunder senare har vi arbetet hos oss för omedelbar bearbetning.

Det är inte bara tidsbesparande på så sätt att avtrycksmaterial inte längre behöver hämtas på er klinik utan ert arbete underlättas och kostnadseffektiviseras även då inga speciella medel eller avtrycksmaterial behöver användas på patienten.
En annan fördel är att vi inte är lika beroende av korrekta avtryck som i sin tur leder till minimalt med korrigeringar vilket är ännu en tids samt kostnadseffektivisering.

Vi berättar gärna mer för er om hur ni kan effektivisera ert samarbete med Svedala Dentalteknik och hur vi kan integrera ett system med digitala avtryck på er klinik.

2014 © Copyright - Svedala Dentalteknik AB