Svedala Dentalteknik - Vad passar Dig bäst?

Vi erbjuder olika leveransmetoder & priser.
leveransmetod

Ekonomi

Standard

Express

Varesig det handlar om ett väldigt brådskande jobb som måste vara gjort under dagen eller om Du samlar ihop jobben för att ha större marginaler anpassar vi oss efter Dig.

Svedala Dentalteknik är ett servicevänligt laboratorium med hög precision och effektivitet. En förutsättning för ett bra samarbete är enligt oss god kontakt med tandläkaren då vi rådgör med varandra för att uppnå bästa möjliga resultat och undvika omgörningar.

I akuta fall kan jobben kan levereras från dörr till dörr och tillbaka på mindre än 24 timmar då vi har all teknik samt kompetens som krävs i pressade situationer, allt under samma tak.
Vi är såpass säkra på våra produkter att vi upp till 7 års garanti på våra produkter.
Inom vårt närområde (Sydvästra Skåne samt Köpenhamn, huvudstadsregionen) har vi egna bilar för upphämtning/lämning av produkter på klinikerna. Vi har även möjlighet att anlita någon av våra speditörer till för att underlätta för er som kund över hela världen.

Eftersom avtrycksmassan ibland kan vara tidskänslig tar vi logistiken på största allvar och Ni som partner till oss kan alltid se vart er paket befinner sig samt var i produktionsprocessen jobbet finns genom att kontakta oss eller använda er av spårningsnummer vi tillhandahåller.

Då vi är flexibla både produkt samt servicemässigt får ni gärna kontakta oss om ni har några speciella funderingar eller önskemål.

Som avtalskund har ni bland annat en förmånlig avtalstaxa med Svedala Dentalteknik på alla vår protetik och övrigt arbete. Ni kan välja att teckna ett enskilt avtal eller även samarbeta med andra tandläkarpraktiker över hela Skandinavien eller kollegor på kliniken för att få ännu förmånligare priser. Avtalskunder har alltid möjligheten att ta del av våra värdefulla erbjudanden och är även berättigade till vårat väldigt generösa bonussystem.